Bijna 2 jaar in ziektewet…wat nu?

Afgelopen week ben ik weer bij de arbo-arts geweest. Mijn 2de ziektejaar loopt half juli af, en er moet blijkbaar nog het 1 en ander gebeuren.

Zoals ik al eerder schreef wordt van mij verwacht naar een ergotherapeut te gaan om te kijken of hij/zij nog iets met mijn vermoeidheid kan doen. Ben zelf vrij sceptisch [volgens mij arbo-arts ook] maar om het UWV positief te stellen, gaan “we” dat maar doen. Dat is 25 februari. Daarnaast wilt de arbo toch graag gaan kijken of mbt een integratiebureau, een 2de spoor opgezet moet gaan worden. Dat moet gelukkig vanuit de werkgever geregeld gaan worden, dus ik wacht maar [weer] af.

Zo ’n bureau gaat dan blijkbaar kijken wat er allemaal nog mogelijk is. Raar om dat uit handen te geven aan een totale vreemde, maar ja…ook dit moet voor het UWV.

En dan in maart gaan we rond de tafel zitten om een WIA te gaan aanvragen.

Het is inmiddels duidelijk dat ik niet meer bij mijn huidige werkgever kan blijven, zij willen mij minimaal 15 uur werkende hebben, en dat is op dit moment niet realistisch. Er zijn dagen dat het heel goed gaat, maar er zijn ook dagen die ik lekker op de bank door breng met mijn laptop en wat leesvoer omdat iets anders op dat moment niet lukt. Dus een baan met regelmaat zit er niet in….

Tis bijna juli…maar er moet nog zoveel gebeuren…ik laat het maar op mijn af komen.

Wordt vervolgd………

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s